I Win 47 Ronin Premiere Screening Contest

Saya menang 2 tiket eksklusif Premiere Screening 47 Ronin, thanks to Total Film MY. Tu la, rugi pada korang yang tak baca post lepas, ada 3 cara nak menang jemputan: CONTEST Ronin 47 Premiere Screening.


Especially sebab location ketiga-tiga contest kat Midvalley, tu yang lagi berkobar-kobar. Sayangnya tak menang yang kat Gardens. 

Malangnya, hari Rabu, ada jemputan ke blogger private event oleh Bro Framestone. Dah berjanji,kena didulukan right? Lagipun movie boleh tengok kemudian. So gonna pass this 2 tickets to Mr. Fareed Adaboy la. hehe..

Kalau tak ak terlepas peluang macam ni, make sure follow my blog coz I love to hunt for contest.

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments: