Offer Subway Beli 1 Percuma 1

 
 Long queue to get Buy 1 Free 1 Subway Sandwich. This is at Subway Giant Kinrara during lunch time. Expect longer queue at busier Subway branches. Huhu.

 
 Hari ni kuar lunch awal 12.30 sebab nak rebutkan Promo Subway Beli 1 Percuma 1 nih. smpi just dlm 12.50pm, and queue xdela panjang sgt.. Tapi, bila sampai time kitorg, cuma tinggal Wheat and Italian bread je. Parmesan Oregano tgh baked, so amek je la apa yang ada. Walaupun promo, but servis ok, portion pun takde apa yang dikurangkan. So thumbs-up Subway Malaysia!

Total time beratur untuk beli: 1 hour
Apa yang dibeli : Italian BMT + Subway Melt.
Total price : RM12.50.

Dalam pukul 1pm, mula la orang berbondong-bondong kuar from ofis. Followed by school students nearby around 1.30pm. hehe. So, dunno how the queue will be after office hour. If you plan to buy after office hour-good luck and sabar beratur ye..Happy hunting you guys! Kalau tak larat nak beratur hari ni, guna je Subway Buy 1 Free 1 coupon.



Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

Aina Nordin said...

rm12.50 before/after tax? :)

Kasha said...

Price utk premium mmg rm12.50. Tp xprasan plak td,coz td rasa mcm xkena tax je.hehe. Dia xbg receipt,td xpasan byr braper

Aina Nordin said...

ouh. Okay2 thanks! I rase certain tempat je yg kena tax, mcm kat klcc @ klia @ kl sentral. Heee :)