HABIB Jual Kalung ALLAH?


Lamanya tak update blog.bz with my sis' wedding preparation. So dalam pada tu, I was shocked when I saw this dekat Semua House,last friday.
I saw this dekat display depan kedai-my cik abang pointed it out to me. We was shocked,so terus cari nama kedai. Much to our surprise, HABIB JEWELS!! 


Orang sibuk2 dengan kasut la, selipar dengan kalimah Allah, but loket kalaimah Allah ni boleh ke? I know,if  we asked this to Habib representative, they'll say jangan la pakai masuk toilet.

But the main question, boleh ke pakai? pakai untuk menunjuk? sebab i doubt yg pakai tudung labuh akan pakai rantai camni-tersorok dalam tudung. so,samada yg free hair,or yg pakai tudung pendek je akan pakai kalung camni. visible to others.

Price Tag,tak tengok pulak. but if not mistaken,semua yg dekat display to koleksi emas putih.memang mahal la..

What about Muslim yang lain? korang rasa menda ni aku je yang lebih2, or memang ada dah diskusi pasal pemakaian aksesori/pakaian dengan kalimah Allah ni?

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments: