TIPS: HOW I GET MANY FREE TICKETS


waaa,ramai interested ek cara dapat tiket free. Ok, 1st of all, paling latest MENANG 12 Tiket Toy Story tu, mmg dah ade citer dekat TIPS Menang Tiket Toy Story. Yang 12 tiket ni, watashi menang drpd contest Senheng. 

Sorry ye pada yang mintak tiket. sbb 12 tiket tu cukup2 utk family saya + 2 kawan je. Saya ada 11 adek badek..hehehe

Tiket2 free drpd Nuffnang? 
MESTI RAJIN masuk Nuffnang. Banyak sangat contest or giveaways Nuffnang offer kat blog diorang. Jgn masuk Nuffnang cuma nak tengok earnings and analytics je..sbb terang2 boleh nampak ni tiap kali:



Paling Latest-free tiket Break-up Plan.  Selalu, Nuffnang cuma offer utk Glitterati members je.. So kalau Non-Glitterati, jangan buat2 pelik pulak kalau asek tak dapat je..hehe..Tapi most of the events atau giveaway untuk area Klang Valley. kalau korang kat tempat lain pun,nak join boleh je. tapi offer la kat kawan2 yang ade kat Klang Valley,hehehe.

Just try je. sbb kdg2 dia offer utk 30 org terawal la. kadang2 kena buat Slogan la. Bantai je..sebab ada yang tulis BM pun dapat. tulis BI berterabur pun dapat. Jangan nak mengalah sebelum mencuba!!

AMARAN!!! Jangan suka-suki hati je join, kalau tak boleh pergi. Sebab kalau tak leh pegi, dan tak inform kat Nuffnang, depa akan issue amaran. Sebab tiket tu wasted je,sedangkan depa boleh offer pada orang lain.

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

Kie-yu said...

betul~
setuju dgn point mcm mne nk menang tiket frm nuffnang..

wawan said...

jarang join sebab sayaa dok penang.. kalau la depa ada buat screening kat penang kan best? T.T

~Blabberina~ said...

kie-yu: tu la.dulu pun just try suka2 je.last2 menang gak

wawan: huhu..tu la psl. cian bloggers kat tmpt lain

AHHAindahouse said...

dh juin y backup plan nih..hopefully dpt r..mesti syok kan kalu mng..hehe~~ ;pp