Pelakon Korea & Jepun Cute Sangat!!

SERIUS, I'm not young anymore. Tapi, since zaman skola sampai U, sampai skarang, masih lagi tertawan dgn pelakon2 Jepun dan Korea yang hensem2 dan kiut comey belako!

Cuma bezanya, dulu aku boleh kenal nama2 diorang. Now, a bit ketinggalan..haha!

Dulu aku masa kat U, giler sgt download drama bersiri Jepun from Intranet UTP yang laju bangat..(blessed be!!) Masa tu, K-pop belum muncul lagi..Takuya Kimura is among the hottest guy la masa tu..

Dalam banyak2, my favourite is this one: Good Luck. Story about aspiring pilot. Think Awan Dania-but with a much stronger plot!

Bila Animax skang dok gatai siarkan citer Korea macam My Girls and Princess Hours, I cant help but smile tgk kekiutan, kehenseman, ke-goofy-an dan keromantikkan pelakon2. Lakonan pun bukan so-so.

Dan bila tgk jugak, make me wonder. Nape la kat Malaysia takde such cute actors? Semua pelakon2 kertu.. Malaysia ni berlakon pun macam politik. Orang tertentu je, geng tertentu je dapat peluang.

I long to have cute movies/dramas, story yg fun n youthful-FRESH looks, FRESH story. Bukan cerita drama korporat, Dato curang, Datin gedik, masalah rumahtangga, anak derhaka, mat rempit je..

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments: