MENTOR DAPAT 12 TIKET, PROTEGE 4 TIKET TOY STORY!



Wah..wah! Ade baca tak kisah WATASHI MENANG 10 TIKET TOY STORY!!
Itu kisah minggu ketiga..Minggu keempat, aku "mainkan" atas nama adik aku yg sorang lagi..


Akhirnya aku menang 12 tiket TOY STORY!! 

Tengokla nama2 di atas, keluarga Pak Ramlan menggondol begitu banyak hadiah.. Taoi tensen gak nama aku bukan top score,nama adik aku plak yg score lagi tgi.huhu..


Patutnya boleh banyak lagi,tapi aku terlupa nak amek IC adik/kwn aku yg lain..


Lepas tu, watashi open topik TIPS MENANG TIKET TOY STORY pulak..
Ramai yang cakap susah gak nak menang, so dunno la ada ke yang try..


Tapi, tak disangka2, ade seorang jejaka blogger yang bertuah lepas follow tips ku itu.. Encik Aren sudah pun open topik AKU MENANG 4 TIKET MARATHON 3D. Sila la baca ye citer dia yang dgn baik ati mengkreditkan kemenangannya padaku..chewwah!


Anggap la adiah harijadi ek dr ah-kak ni. Btw, dia ikut sekali cara aku yg "mainkan" guna nama org lain-yakni awek dia..sebab tu la dia dpt 4 tiket.ehehee, bijak bestari betul. 


Nak tau part paling aku nyampah? Sebab dia dpt no 2, dgn score 2662. chaitt! Lawan tokey betul..kena banje popcorn nanti nih..


--------------------------------------------------------------------
Tambahan:: baru tau ade lagi sorang dpt 4 tiket gak. Cik Mulan Maryam Jamilah pun open topik I WON 4 tickets TOY STORY! 
Sama jugak, mainkan guna nama adik sekali.hehe..So dpt 4 tiket juga..

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

14 comments:

nas said...

jeles2...ak terlepas..:(

MaryamJamilah said...

hehheh.. thanks mentor ku.. :P
memang menjadi lah cara tersebut.
hari tu mnang 10. now mnang 12.
dapat 32 tiket ke?
-----
I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

aren said...

wah..mne tau nama i ngn gf i neh? haha..hebat la u!!
lg 1 mne tau bday i bulan neh? ngahaha.bday present ye.tengs2 sifu!!
btw,congratz juga untuk keluarga en ramlan. c u all there at da screening!!

~Blabberina~ said...

maryam:aritu 10..pastu tmbah 3=12..klu 32 tiket,harus aku jual 2 singgit kat sini..ahaks

~Blabberina~ said...

nas: tu la,rugi tak try..nasib pulak mgu last ni dia bagi 100 org

~Blabberina~ said...

aren: 1st i guess ur name. then,msti la gf umo sama or lagi muda kan? pastu,tgk kod dedua perak..ekekeke..

yg bday tu-of cos la tgk kat no ic tu dik oii

sarah shafie said...

haha.byk kli jgk main hari tu..tp score rendah je..lembap skit..huhu

haslina said...

dik...da baca komen adik di blog akak...itulah..akak pun br dapat conpem hari ni..semua org bz..so x de org nak jg anak akak...

kesimpulannya..akak pun tidak dpt pg...

toy story tu ada open tiket ke..teringin gak klu ada tiket free..
:))

[-suziey-] said...

waa nk let go ke..huhu bestnye kalu akk dpt..interested nk bw hubby and ank akk..ank akk suka tgk cite ni...kalu rs murah hati nk let go let me know..hehe...

hellioz said...

nak 1
gyahahahahaah~

hBz said...

erk. hidup free je. luck sangat neh..bahaye. sini bagi aku same

+akufobia+ said...

arkk.macam mana boleh menang tu.freefreefree.nak banyak.aa.

mama_umar_maryam said...

hihihi..terbace ur blog tiket toy story nih..klu rase2 nk letgo,dgn xmalunye akak nk mntk 3 boleh ;p

~Blabberina~ said...

mama umar,kak suzi,kak haslina HBZ, hellioz: sory.tiket ngam2 utk family je..

akufobia: dah open topik pun psl nak menang

sarah: thx sbb cuba jugak =)