AKU MENANG 2 TIKET DOUBLE TROUBLE PULAK

Adakah patut aku letak tagline "Blog Budak Bertuah" di blog CacaMarba Me ni?


Sejak aku mula aktif balik dlm 2 bln ni, macam2 contest Nuffnang aku join. semua menang belaka la pulak tu..hehe.. 2 tiket Caught in the Middle yg harga RM70 tiap satu.  2 tiket Prince of Persia dgn free 2 Mister Potato. Freebies contact lens from Nuffnang ads.

Now aku menang 2 tiket untuk menonton konsert Double Trouble kat Johor Sabtu ni. So now, mcm biasa, aku open tender:

SAPA NAK 1 TIKET FREE?

Tolong baca term & conditions ye. Sape yang cakap "nak, nak" je, watashi anggap gurauan mesra sahaja. Mesej kat Shoutbox pun dianggap tak serius ye..hehe. Leave komen kat sini klu betul2 nak.


  1. Terbuka untuk orang dari KL je. sbb aku nak pergi at least berdua.
  2. Of course kena tahu jln ke Stadium Larkin tu, aku serius xtau..
  3. Kalau sesapa yg ade sedara kat johor,lagi bagus..Ahad baru balik.. t
  4. Kena ade keta-coz my car my family pakai untuk gi kenduri kawen
  5. Laki ke pompuan ke aku tak kisah. but as usual, klu lelaki tu, aku akan observe la ur status/blog dulu..
Sape serius nak, pls YM/email: kasha159@yahoo.com.

Sebab dlm masa yang sama, aku pegi stalk semua pemenang-kot2 leh tumpang depa yg dari KL. tapi aku takut depa semua takmo tumpangkan aku sbb tak kenal or sbb xnak ganggu privacy depa ke..huhu

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

28 comments:

kenwooi said...

congrats.. keep it up =)

~Blabberina~ said...

hoho..tq ken

snow white said...

masalahnya perlis..bkn KL..huhu.. melepas laa..

~Blabberina~ said...

hoho..mmg tak menepati syarat2 penyertaan..

alin said...

akak menang gak..tp mslhnyer xde sape nk g kutip tiket kt nuffnang..so terpakse le beri kt org lain..huk2...sedey jek...

Kie-yu said...

ouh. nk g saing leh aje
tp xleh provide tmpt bteduh la
coz uma aku kecik je
takut xselesa nnt

tiket pun mntk tlg mmber collect
xdpt la nk g KL
keje woh!

darkbatman said...

congrates.. sgt bangga kamu dpt.hehe

hBz said...

ngee.dapat jg? jumpa kat sana ya nanti.

org KL. tp now duduk johor. nak pg same ke? boleh je cancel tiket aku punye. pg dgn kau je.hahaha

wawan said...

congrats dear.. saya pun dapat jugak.. tapi tak buleh p la pulak so kena let go la tiket tu T.T

El-Zaffril said...

Terima kasih banyak2 sebab offer... :) Tapi minta maaf banyak2... bukan rezeki saya la...

j0j0_bdiN@ said...

hehe~~
masok gak contest yang nuffnang buat tu~
tapi boley tak dapat plak~
igtkan boley dapat~
tapi sedih betul~

nuffnang ni macam tau2 jek aku mmg tak ley pg~
ade hal plak nak kena buat time tu~
kalau dapat sure serba salah~~
hehe~
nak pg ngan sape nih?

Hazey said...

Tahniah..bestnya, thanks for the invites.. kalau dekat kat KL nak gak.. tapi jauh babe.. tq so much for inviting..next time..

ravishingpeacock said...

bgus2...rezki yg dpt share ngan kengkawan hehe hope mkin murah ler rzki u ;)

~Blabberina~ said...

hoho..ramai tul yg join kontest,tp xdpt pegi..

nnti kang jadi mcm masa aku offer tiket Prince of Persia-sorg pun taknak..ahaks

haslina said...

dik..rasanya boleh kita pergi sama2..tp akak confirmkan nanti yea..tgh fikir2 lah ni..lagi pun akak ada 2 org anak kecik..so itu pun kena fikir gak..tp kemungkinan besar akan pergilah naik kereta ngan hubby..adik leh car pool kongsi2 sama..balik harilah kita..k

rashid said...

Tahniah wei...hehe...tiket tu dah amik ke???kat KL an??

kak ina kl said...

jauhlah...tak berbaloi nak gi

Sis-Lin said...

aduhhh dia menang lagik...amboi2 syokknya tgk ko nie...huhuhuhu

Kita x plan nak pi tp bru je ptg td kwn ajk gi....sbb hubby keje luar tu..huhuhuhuhuhu

nas said...

camne nak dapatkan tiket agy satu ea? kite kapel ar senang...? ahahaha...guraw jela....sori..:P

camne ea nak dptkn?

ManKete said...

Yer.. sy mau ticket itu hehe.. bg sy ek hehe

Lala Lulu said...

cool . . tp jauh la plak . .
thx 4 inviting . .

~Blabberina~ said...

nas: watashi ni pangkat akak tau dik..hehe

en man:btul2 nak ke ni?ur location katne?

lala lulu:yg jauh xpela..hehe

bloggersharkira said...

alaamakk
xlayak la pulakk.

yastro said...

Jumpa saya disana...jual baju Grousiey...he3

NUNU EERA said...

i pun xdpt pegi.. tiket da bgi kt org johor..

+akufobia+ said...

sob.aku da memang budak johor.aa.semalam baru balik dari stadium larkin.tengok selangor 2-1 johor.wee.

Aidi-Safuan said...

hahhaha... johor tuh! kalau kat kl, boleh la consider lagi kan. transport nuffnang support ke? :P

chybee said...

congratz!!