Sape Pelakon ADAMAYA yang minum Tiger?

DISCLAIMER: Cerita ini kisah benar, tapi i dont bring the camera.and this is my first time dgr nama pelakon ni ye..

wah wah... selain drpd ramai yang loving cik LISA SURIHANI dlm my previous entry kat http://blablablabber.blogspot.com/2010/05/jumpa-adam-maya-lisa-surihani-so-cute.html, ramai sgt yg tanya:
"Siapa yang minum TIGER tuh?"

Well, like I said, i tak follow Adamaya. Even Diana Amir pun masa tu xkenal mlm tuh,huhu..cuma kenal muka je.lepas balik,dok search-sapo la minah ni..

dan thanks utk tips drpd sedara "Anonymous" (xtau nape dia anonymous..hehe), dia sebut nama Mika.but dunno plak kat mana dia tgk gamabr tu.hehe so i pun search la..jumpa la this pic.


so mmg betul la dia. dlm Adamaya,nama karekter: Mika. real name: Zalfie. i remember sbb dia mmg rambut nipis gitu,dgn spek cam di atas gak masa mlm tu..

dan ini ade 1 interview budiey.com dgn mamat ni..

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

13 comments:

nabilah_2908 said...

hoho..dia ni ke...



jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

Mommyyus said...

dia ni ke? tak sangka..

aiDieNa said...

Ehhh.. betul ker nie??

~Bloggerina~ said...

apa nak terkejut? 1st,dia ni xdela glamer sgt pun,hehe..2nd, artis mmg berlambak la yg minum.baik ppuan n laki

ainhamzah said...

ala.. dia watak sampingan je..
tak heran la..
^^ kankan?
peminat dia sorry ye... =D


D.A♥Simple♥Belog

husnazainal said...

hmm..
sedap sgt ke air tu.?

buyat(bebola tomato) said...

masuk paper la pasni

Pisyek said...

pisyek pun x folow adamaya....

lepas ni baru nk tgk...

hahaha...

fndrocka said...

aku pernah minum air kat cawan tu ada tulih tiger...biskut tiger toksah cakap lah,memg selalu

ase said...

panas............

Fontonk said...
This comment has been removed by the author.
Dakwat Basah! said...

by looking for situation today, the question should be "who is Artist in 'Adamaya' didn't drink Tiger?"

Anonymous said...

Sape ek pelakon yg memegang watak Jimmy dalam adamaya tu ?