Jumpa Adam & Maya!! LISA SURIHANI so cute..

Alamak,lambat pulak ini entry..
To some, I promised nak citer pasal meeting pelakon2 citer Adamaya last Tuesday.

Gini,last Tuesday, orang2 di bawah ni ajak aku gi Ruai @ Borneo Rainforest.. Ala,yg Tiara Jacquline punya dekat Sunway Pyramid tu. 

Layan live band,sbb katanya group baru. Group before that, gua kureng layan sket..Tapi, citer pasal group baru tu i share later2 la ek..

Kitorg sampai kul 10mlm,baru 1st set of songs. sekali dlm kul 11 lebih kot,segerombolan masuk...Aik?? nape rasa mcm Lisa Surihani je lalu sebelah waa..Mata usya gerombolan itu.. SAH!! mmg geng2 pelakon citer Adamaya kat TV3 tuh..Sein, Faizal Yusop, Diana Amir  n sorg lg mamat yg aku xigt nama and crew depa rasanya.. Lisa dtg dgn mak dia-bertudung n sweet je mak dia.

sebelah je dgn meja waa,tp watashi xde kamera!! huhu..klu pakai kamera hp,mmg xnampak la,gelap dlm tuh..so dok jeling2 je la depa ni.depa mkn2,lyn2 muzikk. sorg pelakon lelaki ni,mmg dok layan Tiger 1 bucket.tp bucket tu kat meja sebelah,hehe..takut org amek gmbo kot.dia sorg je togok berbotol2, yg lain2 coke aje.xde dancing2 pun memula, just hang out together,mamam2 je..

tapi..
bila last set lagu dlm kul 1pagi,barula aktif sket. Pelakon lelaki yg dok minum tu dah mula dancing,sbb lagu pun makin rancak. Faizal Yusop pun goyang2 bdn je..paling baik mmg Sein, dia layan je lagu2 tu..xde huha2 sgt.

and cik Lisa Surihani kita ni pun kendian menari lepas tu. dgn Diana Amir dan pelakon yg aku xigt nama tu. Wah! leh tahan gak ek cik Lisa kita ni menari. just dance biasa je,bukan havoc mcm minah2 mabuk tu..but no peluk2 la..

nape la aku xde digicam masa tu ek..

notakaki: seriyes aku xpenah follow Adamaya nih..but really like tgk Lisa. And really dont like dia dgn Farid Kamil

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

32 comments:

ASSOYFINGER67 said...

salam...akupun..pasal wajahnye menarik dan macam, tak sombong langsung

cik pingu said...

alahai..

nape la xde kamera time tu..

kamera fon pon xde kah?

ZiE FAUZi said...

ish..ish..ruginya tak bawa kamera..

koru said...

o.o?wau!!

aesthetic said...

almk...npe x bwk kameca..leh amek gmbr sein..huhu

aesthetic said...

almk...npe x bwk kameca..leh amek gmbr sein..huhu

pawaka19 said...

amik kemera tak cukup ..mintak no tepon

TUKANG KATA said...

:)

BEST!!

~Bloggerina~ said...

hehe,kita ade kamera fon..tp dlm club,gelap la..tp mmg serius sebelah meja,dia menari pun betul2 depan mata aku..aku nak mintak sign pun,mmg xde bwk pen kertas pun..huhu

MissXYZ said...

seyes sy penah jumpa gak... cun giler...sy ngh lunch mse tu... sy nk mkn ikan keli tak jadik... mmg cun abessssssssssssssssss....

adham said...

kenape ko x bawak kamera..
rugi2..

~Bloggerina~ said...

huhu..kamera baruuu je beli sehari selepas jumpa lisa..ahaks..

milimilo said...

xpe.lepas2 ni mesti jumpe lg.heee

neyra shazeyra said...

sape minum tiger tuh?

kaizen shinobi said...

wades.... amek je ngan camera phone.. ahaks~

ayue said...

saye suke lisa (:
xsuke maya .!
HAHA .

~Bloggerina~ said...

xkenal la mamat tiger tu..tp mmg pelakon aa

Kiddo. said...

alahai ruginye. klo x bley post gmba dgn lisa surihani kan. dye cantek !

zulkbo said...

salam..
cantik la pulak
mak we dalam gamba tu
he he..

Khairul said...

wa..lisa surihani tuuhhh....
hehe..
dia comel an?
da la dlu amek law gak.
cma die stadi overseas la..
bygkn kalo die jd lawyer..
huhu..
;)

nape la kamera xbwk..tp xpela..xde rezki..lenkali mesti jmpa lg..
tp kt tivi je la..haha

http://kairulizwan.wordpress.com
http://mllk2006.blogspirit.com

sweeTSour said...

ermm kalo ada digicam masa tuh mst lg berseri2 page ni..hehe.. Keyyah suka jugak tgk lisa surihani..comeil..

Anak Perak said...

pernah jumpa diorg masa shooting cite adamaya kat uitm

Nisaeciz said...

agaknya lisa ni mmg suka layan live band ek. okey la tu. berhibur sama kawan. rugi betul tak bawak camera. hehe

NISECA suka merapu

syak said...

hahaha...same la kite..tapi diana danielle lagi lawo

nie said...

dah leh agak sapa yg teguk tiger

nisa said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. jupe lisa surihani.. best nya.. nape xajak, hahaha..

Mommyyus said...

away hang tak tegur..macam mane leh lupe bwk kamera ni. kate blogger tega..

neyra shazeyra said...

sape eh minum tiger. HAAHAHAHAH

Kniedaz said...

sapa yg minum tu?

princess_eryna said...

x pe.. x pe... tp plakon lelaki yg togok tiger tuh glamer ke??... mesti da ade org kidnap gambo dia time tuh...

Anonymous said...

hmm sapa yg togok tiger tu?...yg tau ada that night Sein, Lisa, Faizal n Mika tu...Diana tu aku tak perasan lak...tp tu pic yg aku tgk kat FB la...

beLalanG said...

mcm tau je kan bllg mmg suka lisa... hehehe :P
thanks jemput bllg.. :)