AWARDS KU SHAYANG...

Ni kita nak siapkan hutang yang dah a bit tertunggak.. Trimas kepada mereka2 yang sudi bagi AWARDS kat kita ni..baru je kenal2, tapi dah tertarik hati kat blog Cacamarba kita ni..huhu.

Check it out!!
 
Mekasih ya bg awards .gif yang bergerak2 n very catchy ni.. Kreatif n rajin. Tapi sory ye,xreti nak tag org lagi nak bg award nih..sogan2 lagi..


Aku asek2 baca as Budak Nakal je..hehe.Blog yang amat seswai utk daku yg amatla aktif BW akhir2 ni..smpi dah baper kali kena warning manja dgn shoutbox sbb cepat & byk sgt shout.


Trimas yaa..Ibu bertuah ni bagi award yang kita pun xtau origin dia. kena jwb soklan le pulak..

1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
Posting apa lagi aku nak buat lepas ni..haha
2- Apakah nama samaran u'all??
Blabberina. TK, and few others..hehe
3- Berikan 3orang yg u'all sayang...
My Cik Abang, My family (dah lebih 3 tuh)
4- Panggilan utk siDIA
Abang, Yang
5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
Gajet elektronik, gi vacation, any perhiasan diri..
6- Blog mane yg korang suke visit??
A lot!!
7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang..
Huhu..yg ni kita fail..sape2 nak,sila3 kan la ye.

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

buðak xnakaℓ said...

me dah xnakal :p
panjang²kan award tu kepada "pejalan tegar" blog ni yer

~Blabberina~ said...

yer..pada sesapa yg aktif BW, sudi2la amek Awards di atas tu ye..