Kais Sebulan Makan Sebulan..


Aku bukan ayam.
tapi guna pepatah drpd ayam..sbb aku suka makan ayam..ahakss!!

well,tajuk ni last b4 aku masuk kije (ye,aku keja pukul 1.30-10pm)

Ini hasil Kais Sebulan Makan Sebulan..
  • Arini aku dpt hasil kaisan sebulanku di KUMON. Baru check Maybank2u tadi..
  • Last Saturday, dpt hasil kaisan drpd hasil tuisyenku..
  • Lewat tgn mlm semalam, dpt beberapa RM-bukan hasil kaisan, tp hasil adikku membayar utang tertunggak 2bln.hehe
  • Awal pagi tapi, dr beberapa RM lg drpd my parents sbb belikan kek birthday my brothers. (aku dah cakap xyah,tp abah bg jugak..)
  • Hasil kaisan kerja online ku akan dpt minggu ketiga slalunya,so lambat lagi. tp mgu lps dpt utk February,agak lumayan jugak.. around RM0.5K..

Esok pulak aku mengais lagi,yg ni mmg betul2 kais pagi makan pagi.Esok jadik Tagged-Along-Shopper. Akan ke Midveli,then OU utk survey ni. dpt la RM120 kot.
Aku kan aktif cari survey mcm2,smpi skang dah masuk tahap depa call me if ade apa2 yg seswai for me.. mana lg la survey ni,aku dok carik ni nak tmbah duit secara beronok-ronok..

notakaki: TENSEN dgr adik dpt 9K--bonus drpd CELCOM..keja tak sampai setahun!! ni yang buat otak pk nak keja IT balik. klu apply Celcom,mesti ku dapat ni..

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

Anonymous said...

Jom kais lagi dik...

http://www.bio-asli.com/?id=sam73

Kais-kais terus dapat daimond... senang2 contact lerr..

bondanggun@yahoo.com

faris_jayz said...

hi...rajennyer dok cri survey...sangat menarik... :)

sje la nk promote...he..
topup dr nset sniri... :)
xpyh pg kedai dh pasny...
24 jam bole topup...
cme anta msg kt server n hp akn ditopupkn dlm mse bpe saat... ;)

sila la melawat http://prepaid4u.net/faris_jayz

Lin O said...

bes gile kot cni, bru i taw mcm2 blh buat duet. huuu.