TIPS: HOW TO INCREASE BLOG TRAFFIC


Uiks,ramai gak yang tanya apa tips untuk naikkan Alexa rank lepas baca entry my Alexa rank dah naik (latest Alexa:543 186, MY: 1526).

Untuk Google Pagerank-i really don't know. Just tahu backlink really helps.

Tapi,kalau cara nak  how to increase Alexa rank, mmg tahula sbb dah penah share newbies tips nih:
ALEXA RANKING TIPS #3
And ni pulak cara my easy way untuk check Alexa Rank & Google Pagerank semuaaaaa blog: Check your blog's rank using SEOQuake
yang tiga2 tu in English. Pls leave ur comment kalau nak in BM pulak ye.. 
Even yang English pun mebi I'll compile n revised later on..

Atika Ramlan

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

kaizen shinobi said...

uish...nice2..

nak senang download r alexa toolbar...

xyah nak tengok website alexa salu... ade muncul kat atas tuh... hehehe

btw... best kalau tengok alexa makin sedikit jumlahnya kan? hehehe target hujung tahun!! alexa below 100k... cheh~ hahaha

~Blabberina~ said...

kita dah pakai la SEOQuake tu..ade entry psl SEOQuake gak..hehe

Aidi-Safuan said...

haha... tapi, penting ke ranking nih erk?

syAzAnA said...

i want too. saya dah ade account alexa. but, dun know how to use it. huhu

paes yang chomel said...

mahu juga~~
how to do it??
musykil2.
he

|| nemo mimosh || said...

tak baper reti sangat la nak gune..huhu

+akufobia+ said...

upup terbang.

Seri Bahasa said...

seri tak larat nak bw. sekarang utamakan PR supaya senang pengunjung datang dari search engine.

RoMz said...

jalan2 cari macam mane nak increase trafik..